PRIVACYBELEID

Colaes Travel Peru S.A.C. hanteert een strikt beleid om de privacy van zijn klanten te garanderen.

De persoonlijke informatie die het van zijn klanten krijgt (namen, telefoonnummers en e-mailadressen) zal alleen worden gebruikt om contact op te nemen met de klanten in verband met de aankoop, verkoop of bevestiging van een gevraagde boeking of om informatie over het bedrijf te verzenden. De persoonlijke informatie wordt alleen gebruikt voor de bovengenoemde doeleinden en jullie als klanten zijn vrij om deze informatie niet te ontvangen. Deze persoonlijke informatie van onze klanten zal niet worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt in welke vorm dan ook. Deze informatie zal worden opgeslagen in beveiligde databases die alleen door ons bedrijf worden gebruikt.

Colaes Travel Peru S.A.C., bevat links naar andere websites binnen het internet die onder andere domeinnamen werken dan onze URL:
www.colaestravelperu.com.
Deze links worden aangeboden voor het gemak van de gebruikers van www.colaestravelperu.com en ze worden niet gecontroleerd door ons bedrijf.
Colaes Travel Peru S.A.C. geeft geen garanties en draagt geen verantwoordelijkheid over de inhoud van deze links. Deze links hebben geen goedkeuring, machtiging van en connectie met Colaes Travel Peru S.A.C. met betrekking tot derden, hun internetpagina’s of de inhoud ervan.
Voor vragen over hoe ons bedrijf werkt, kunt u contact met ons opnemen op het volgende nummer: (+51) 993961136