Ons team

Benieuwd naar wie zich dagelijks inzetten voor Colaes Travel Peru? Maak hieronder kennis met onze team.

Het Colaes Travel Peru team bestaat uit een hechte club enthousiaste, ambitieuze professionals die elke dag weer gaan voor de groei van mens en organisatie! Wij stellen ons graag aan je voor! Klijk gerust even rond, zo kom je alles te weten over wat wij voor jou kunnen betekenen.


Dirk Colaes
Dirk is ingenieur van beroep. Hij werkte van 1983 tot 2010 bij Opel België. Na zijn vertrek uit Opel in 2010 besloot hij te verhuizen naar Lima, Peru om daar zijn grote passie te volgen “reizen”. Dirk werkt graag bij Colaes Travel Peru, omdat hij elke dag de mogelijkheid heeft om de mooiste plekken van Peru te bezoeken en om deze ervaringen met andere te delen.

Dirk spreekt: Vlaams-Nederlands, Engels, Spaans en Frans.

Dirk reist het graagst naar:
Cusco: Chinchero, alpaca workshops en Maras, zout velden in de bergen.
Paracas: Buggytour in de avond bij de Paracas reservaat.
Colca: Colca Canyon and Hotel Colca Lodge.
Lago Titicaca: Taquile Eiland
Iquitos: de peruaanse jungle.
Lima: Parque de la Reserva.
 
 
 

Lizzi Osorio de Rubio

Lizzi heeft een achtergrond in het belastingrecht. Zij heeft onder andere gewerkt bij de Peruaanse belastingdienst en het Peruaanse ministerie van economische zaken. Daarnaast heeft zij haar studies afgerond aan de Tilburg Universiteit. Lizzi werkt graag bij Colaes Travel Peru omdat zij hier naar hartenlust door haar thuisland kan reizen.

Lizzi spreekt: Spaans en Engels

Lizzi reist het graagst naar: Iquitos en in de Peruaanse jungle.
 
 
 

Wilian Rubio
Wilian’s achtergrond is in de financiële sector en heeft zijn studies gevolgd aan de Tilburg Universiteit. Wilian werkt graag bij ColaesTravelPeru omdat het hem de mogelijkheid biedt nieuwe mensen te ontmoeten en een van de meest iconische landen ter wereld te verkennen.

Wilian spreekt: Spaans, Nederlands en Engels.

Wilian reist het graagst naar: Cusco, Iquitos en Paracas.